diumenge, 14 de març del 2010

Benjamin Zander i els ulls brillants

Tinc ganes de compartir amb vosaltres un video que he descobert recentment sobre la música i la pedagogia musical. Espero que el gaudiu.

2 comentaris:

  1. joan manel he aconseguit fer-me un compte a google i a partir d'ara ja podré comentar tots els enllaços i posts! =D jeje

    aquest enllaç que ens vas enviar el vaig estar mirant l'altre dia i em va semblar super interessant! per començar, l'home és un "caxondo" jeje té molta gràcia parlant i explicant i a més a més m'ha fet reflexionar molt sobre coses que abans no hi havia caigut. M'ha agradat la idea de que tothom té oïda musical, ningú és sord musicalment. No hi havia pensat mai però tots sentim els sons i sorolls de l'entorn i això també és oïda. M'ha agradat molt també com imitava als nens a les diferents edats tocant el piano jaja no hi havia pensat mai però té força raó!
    Després ha tocat un preludi de Chopin que jo vaig tocar i m'ha fet molta gràcia tornar-lo a sentir.

    Molt interessant i molt crack aquest home!

    ResponElimina
  2. Exacte, tots tenim oïda tot i que sovint, la cultura musical s'ha fonamentat en establir un públic oient apte i un públic oient no apte, titllat d'inculte. Cal convidar a la gent a trencar aquesta idea que allunya moltes persones de l'experiència d'entrar a una sala de concert i escoltar un concert, com aquell que decideix entrar al cinema sense llegir cap crítica i sense saber que va a veure.

    ResponElimina